Hi-Rez разширява света на Paladins - анонсира Paladins: Battlegrounds

Hi-Rez разширява света на Paladins - анонсира Paladins: Battlegrounds

Hi-Rez Studio продължава да разширява света на Paladins. Освен вече анонсираната Paladins Strike, компанията представи трейлър и за още един режим, наречен Paladins: Battlegrounds, като по този начин ще последва модата на популярните в последно време Battle royale игри.

Режимът ще включва герои от основната игра и, за разлика от другите известни игри от този тип, е направен специално, за да се играе в отбори, а не индивидуално. Всяка игра на Paladins: Battlegrounds предлага произволно подбрана група от осем шампиона от наличните в Paladins.

Ако не сте запознати с battle royale игрите, в Paladins: Battlegrounds идеята е следната: играчите биват пуснати на голям остров, за да търсят ресурси, скрити по картата или пуснати от летящи във въздуха самолети. По краищата на картата има смъртоносна мъгла, която постепенно свива игралното пространство, като само един отбор ще оцелее в края на играта.


Трейлър за предстоящия режим на игра показва разнообразна карта и още по-разнообразни форми на смърт. Battlegrounds понастоящем се намира в затворена алфа, като окончателното представяне е анонсирано за първото тримесечие на тази година, като играта ще бъде безплатна за всички играчи.

Мениджърът на компанията Тод Харис пък потвърди, че всички бъдещи нови шампиони от основната игра ще бъдат добавяни както в Paladins: Battlegrounds, така и в Paladins: Strike.